diumenge, 20 de desembre del 2015

DIBUIX AMB GUIX MULLAT

MATERIALS:

- Guixos de colors.
- Pot d'aigua
- Una cartolina negre.

PROCEDIMENTS:

Primer de tot, fem un dibuix a la cartolina, un cop tinguem la cartolina amb el dibuix, agafem el color del guix amb el qual volem pintar i el mullem una mica amb aigua i seguidament ja podem pintar i aixi amb tots els colors que vulguem pintar.

I ja tenim un dibuix fantàstic de Nadal!!! 

diumenge, 6 de desembre del 2015

DIVERMAGIC

MATERIALS:

- Paper transparent.

- Tubs de divermagic.

- Plantilla del dibuix.

PROCEDIMENT:

Primer de tot en un full en blanc fem un dibuix, el que cadascú vulgui. Un cop tinguem el dibuix fet a sobre posem el plàstic transparent on farem el dibuix amb el divermagic, hi posem dos clips perquè els fulls no es moguin i començem a fer el dibuix amb els divermagics. I ja tenim el dibuix fet.


diumenge, 22 de novembre del 2015

DIBUIX PLEGAT

Material :

 Retoladors.
- Fulls blancs.
- Llapis.

Procediment

Primer de tot fem el dibuix que vulguem en un full blanc i després el pintem amb retoladors, un cop fet el dibuix i pintat el plegarem per una part que un part del dibuix es vegi , llavors una altra persona amb el tros de dibuix que es veu haurà de dibuixa el que s’imagini amb aquell tros.

divendres, 6 de novembre del 2015

ESTARGIT

MATERIAL:

- Full blanc.
- Tisores.
- Cera vermella.

PROCEDIMENT:

Primer de tot en un full en blanc fem un dibuix qualsevol que ens servirà de plantilla, un cop la tinguem la ratallem fent un sol tall al full , tan la plantilla que hem tret com la que ens queda al full pintem els bordes amb cera vermella. Amb una plantilla amb el dit escampem la cera cap enfora i amb l'altra escampem la cera cap endins i ja ho tenim !!!


divendres, 23 d’octubre del 2015

LA MÀGIA DELS COLORS


Materials :
- Cera.
- Cartolina blanca.
- Pintura.
- Aigua.
- Pinzell.
- Un pot

Procediments: Primer de tot en la cartolina dibuixes el dibuix que vulguis, un cop tens el dibuix el pintes amb ceres, seguidament amb un pot barrejarem una mica d’aigua amb pintura del color que vulguem i pintarem tota la cartolina i veurem que la cera escup la pintura i només quedarà pintat el que  no està pintat amb ceres. Si pintes el dibuix de blanc el dibuix quan passis la pintura per sobre es veurà molt més.